SKLEPIK CHARYTATYWNY
JAK POMÓC?

"NIE MOŻEMY POMÓC KAŻDEMU,

ALE KAŻDY MOŻE POMÓC KOMUŚ"

Misja Fundacji

Misją naszej Fundacji jest niesienie pomocy najbardziej potrzebującym. Wspieramy osoby chore, starsze, niepełnosprawne, dotknięte przez los. Pomagamy zbierać środki na leczenie i rehabilitację.

Jako jedyni w Województwie Kujawsko-Pomorskim prowadzimy terapię polisensoryczną z udziałem robota terapeutycznego Foka Paro.

Promujemy także ideę wolontariatu i zachęcamy do wspierania naszych akcji.

Organizujemy zajęcia artystyczno-edukacyjne dla dzieci i spotkania integracyjno-charytatywne.

Jesteśmy po to by nikt nie czuł się opuszczony i bezradny...

Jak pomagamy?​

Prowadzimy zbiórki publiczne dla naszych podopiecznych. Organizujemy koncerty, kiermasze, festyny, biegi charytatywne. Zbieramy nakrętki, odzież, zabawki, książki, środki czystości, kosmetyki, artykuły higieniczne, jedzenie i słodycze. Pozyskane środki pieniężne i dary przekazujemy naszym podopiecznym.

Dołącz do nas!

Lubisz pomagać? Masz interesujące pomysły? Czekamy na osoby otwarte, kreatywne, ciekawe nowych wyzwań, które chcą dzielić się z innymi swoim czasem, pasją i umiejętnościami. Jeśli czujesz, że wolontariat to coś dla Ciebie - skontaktuj się z nami.

Przekaż darowiznę​

BNP PARIBAS

Darowizna na cele statutowe

​Darowizna na cele statutowe pomoże nam prowadzić bieżącą działalność. Środki zebrane na subkontach podopiecznych są przeznaczone na ich potrzeby. Jednak abyśmy mogli pomagać innym potrzebujemy środków finansowych na codzienne funkcjonowanie. Wszyscy pracujemy w ramach wolontariatu, bez pensji...Nasze samochody nie jeżdżą na wodę a i za telefony, za lokal, środki biurowe też trzeba zapłacić...Każda darowizna pozwala nam funkcjonować i pomagać innym. Dziękujemy za Wasze wsparcie!

Kontakt:

Ewa 882 415 875

Mirek 722 320 066

Nasze biuro:

Monika: tel.  510 853 232

ul. Toruńska 20 87-640 Czernikowo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now